Microblading Yaptıranlar Yorumları

Güzelleşmek ve daha iyi bir görüntüye sahip olmak isteyenler çeşitli uygulamalar yaptırır. Botoks, dolgu gibi çeşitli uygulamalar, en fazla tercih edilenler arasındadır. Son yıllarda bu uygulamaların arasına microblading de eklenmiştir. Kaşlarının hayal ettiği gibi görünmesini isteyenler, böyle bir uygulama yaptırmayı tercih eder. Microblading yaptıranlar yorumları, uygulamayı yaptırmak isteyenler için ciddi bir yol göstericidir. Başkalarının işlem neticesinde nasıl sonuçlar elde ettiğini öğrenenler, kararını daha net bir şekilde verir.

Microblading, dövmeyi andıran bir işlemdir. Renk pigmentleri kullanılarak kaş kullarına benzer çizgiler çizilir. Boya renginin doğal kaş rengine uygun olması sayesinde yapay bir görüntü meydana gelmez. Ancak bunun için her zaman işlemin uzman kişiler tarafından yapılması gerekir.

Microblading yaptıranlar yorumları genellikle olumludur. Ancak yeterince tecrübeli olmayan ve gerekli hijyen koşullarına sahip olmayan yerlerde microbladig yaptıranlar yorumları olumsuzdur. Microblading yaptırıp pişman olanlar nedeniyle pek çok kişi, operasyona karşı tereddütle yaklaşır. Ancak kaliteli malzemeler kullanan, hijyene azami seviyede dikkat eden ve uzmanlar tarafından yapılan uygulamalarda herhangi bir sorun yaşanma ihtimali yoktur. En sık rastlanılan şikâyetlerden biri de “Microblading hemen silindi.” şeklindedir. Bunun nedeni uygulamanın kalitesiz malzeme kullanılarak yapılmasıdır.

En iyi microblading yapan yerler arasında bulunan güzellik salonumuz Nailyuba sayesinde herhangi bir pişmanlık duymadan uygulama yaptırmanın ayrıcalığını yaşarsınız. Microblading yaptırmak isteyenler, genel olarak kaşlarının inceliğinden ya da aralardaki boşluklardan şikâyetçidir. Kaş farıymış ya da kalemmiş derken makyajla kusurları kapatmaya çalışanlar, bu soruna kalıcı bir çözüm arar.

En sık tercih edilen yöntemlerden biri kaş kalemiymiş ancak kalem, doğal bir görüntü oluşturmadığı gibi uzun süre kalıcı da olmaz. Microblading işlemini kaş kontürü olarak adlandırmak mümkündür.

Microblading Nasıl Yapılır?

Microblading yaptıranlar yorumları ve farklı detayları merak edenler, işlemin nasıl yapıldığını merak eder. Microblading farklı aşamalardan oluşan bir işlemdir. Bu aşamalardan en önemlisi yüz şekline uygun bir tasarım yapılmasıdır. Bunun için kaş ölçüleri alınır. Her insanda doğal kaş görüntüsü farklıdır. Bazı kişilerin kavisli bir kaş yapısı varken bazılarında daha düz bir görüntü söz konusu olabilir. Kaşların şekli kadar rengi de önemli bir detaydır. Ayrıca işlem sırasında hijyen çok önemlidir. Hijyene dikkat edilmediği takdirde enfeksiyon riski ortaya çıkar.

İşlem sırasında kullanılan iğneler, kişiye özel olmalıdır. Özel iğneler ile kıl görünümüne sahip çizgiler çizilir. Çizgilerin yönü doğal kaş tüyleriyle aynıdır. Operasyon sırasında genellikle anestezi kremi kullanılır. Krem sayesinde hasta acı ya da ağrı hissetmez. Ancak hafif bir yanma hissi oluşması normaldir.

Microblading yaptıranlar yorumları incelendikten sonra işlem yaptırmaya karar verdiyseniz nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Microblading öncesinde ve sonrasında birtakım detaylara dikkat edilmesi son derece mühimdir. İşlem öncesinde dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Aspirin ya da kan sulandırıcı etkisi olan farklı bir ilaç almamaya dikkat etmelisiniz.
  • Alkol alımını da işlem yaptırmadan bir gün öncesinde kesmelisiniz.
  • Regl olmaya yakın ya da regl sırasında acı eşiğiniz düşük olur. Bu nedenle işlem tarihini regl takvimine göre belirlemelisiniz.
  • Yüzünüze estetik bir müdahale yaptırdıktan sonra tam iyileşmeden microblading yaptırmamalısınız.
  • İşlemi hamilelik ve emzirme döneminde yaptırmamalısınız.
  • Bulaşıcı hastalığınız varsa, kanser tedavisi görüyorsanız ya da ciddi şeker-tansiyon probleminiz varsa işlem yaptırmamanızda fayda vardır.
  • Cilt hastalıkları olanlar için bu tür işlemler önerilmez.
  • Botoks ve dolgu yaptırdıktan sonra en az bir ay geçmeden bu işlemi yaptırmamalısınız.

Microblading yaptıranlar yorumları içerisinde bir olumsuzluk görürseniz sebebi operasyon öncesi ve sonrası detaylara dikkat etmemek olabilir. Bu nedenle sizden hangi detaylara dikkat etmeniz isteniyorsa harfiyen denilenleri yapmalısınız. Operasyon sonrasında da dikkat edilmesi gereken önemli konular vardır:

  • Operasyon sonrasında bir gün boyunca işlem alanına su değmemesine dikkat etmelisiniz. Denize, havuza, saunaya girmemelisiniz. Ayrıca buhar banyosu da yapmamanız gerekir.
  • İyileşme süreci boyunca kaşa krem uygulanır. Böylece kaşın su ile teması ilerleyen günlerde de engellenir.
  • Uygulama üzerinden belli bir süre geçtikten sonra kontrol yapılmalıdır. Kontrol sonucunda gerekli durumlarda rötuş yapılması da mümkündür.

microblading yaptıran yorumları

Microblading Zararları Nelerdir?

Microblading yaptıranlar yorumları incelendiğinde bazı olumsuzluklar da göze çarpar. Söz konusu olumsuzluklar, genellikle uzman olmayan ellerde yapılan işlemlerden kaynaklanır. Kalitesiz boya kullananlar, iğnelerin sterilizasyonuna dikkat etmeyenler, kaşlarınızın ya da cildinizin zarar görmesine yol açar. Microblading yaptıranlar yorumları arasında karşılaşılan sorunlardan bahsedilirken pek çok kişi enfeksiyon problemine değinir. Microblading sırasında ekipmanın sterilize edilmesinin yanı sıra uygulamayı yapan kişinin el temizliği de önemlidir. Ellerin kirliliğinden kaynaklı olarak enfeksiyon sorunu meydana gelir.

Microblading kaş zararları arasında alerjik reaksiyonlar da vardır. Cilt hassasiyeti, roza sea gibi rahatsızlıkları olanlarda ve boya maddelerine karşı alerjisi olanlarda alerjik reaksiyon görülme ihtimali vardır. Microblading yaptıranlar yorumları içerisinde renk değişimi şikâyeti de vardır. Pigmentlerde zamanla solma ya da koyulaşma söz konusu olabilir.

Yara izi kalma ihtimali de işlemi yaptırmayı düşünenlerin en büyük korkusudur. Yara izi eğer acemi bir uygulayıcı tarafından operasyon yapıldıysa ve iğne aşırı bir güç ile uygulanırsa ortaya çıkar.

Microblading yaptıranlar yorumları neticesinde korku yaratan konulardan biri de bulaşıcı hastalıkların söz konusu olmasıdır. Hepatit ve HIV gibi virüsler kapma korkusuyla operasyondan kaçınanlar olabilir. Ancak yeterince steril bir ortamda ve tek kullanımlık iğnelerle yapılan bir işlem neticesinde böyle bir sorun ortaya çıkmaz. Microblading yaptıranlar yorumları neticesinde dile getirilen olumsuzlukları yaşamamak için söz konusu işlem için uygun olup olmadığınızı bilmelisiniz. 18 yaşından küçükler, cildi aşırı hassas olanlar, çeşitli hastalıkları bulunanlar için işlemin uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Gerekli eğitimleri almış uzmanlardan microblading hizmeti alırsanız olumsuzluk yaşama ihtimaliniz ciddi manada azalır. Bu nedenle hangi güzellik salonlarının güvenilir olup olmadığını anlamak için microblading yaptıranlar yorumları üzerine bir araştırma yapabilirsiniz.

Microblading Nasıl Silinir?

“Microblading nasıl silinir?” sorusunun yanıtını merak edenler bir hayli fazladır. Microblading yaptıranlar yorumları arasında işlem sonucundan memnun kalmadığı için sildirme yapanların değerlendirmeleri de vardır. İstediği kalınlığı, tasarımı elde edemeyenler, renkten hoşlanmayanlar ya da kaş şeklinden sıkılanlar microblading sildirme yoluna gider. Sildirme süreciyle uğraşmak yerine en baştan kararınızı doğru vermelisiniz. Tasarım konusunda uzmanla detaylı bir istişare yapmak, rengi doğru seçmek önemlidir. Microblading silme için farklı yöntemler uygulanır. Söz konusu yöntemlerden biri remover solüsyon kullanımıdır. Bir diğer teknik ise lazerle silmedir.

Remover solüsyon adı verilen ürünler, microblading boyaların üzerine uygulanır. Bu solüsyonların içeriğinde asidik maddeler yer alır. Böylece boyanın ciltten kolay bir şekilde çıkması sağlanır. Eğer kaliteli boyalar kullanılmadıysa boyanın çıkarılması güçleşebilir. Lazer ile boyanın silinmesi mümkündür. Tek ya da iki seanslık uygulama ile boya silinir.

Silme işleminin yapılmasının nedenlerinden biri renk değişikliğidir. Microblading yaptıranlar yorumları arasında renk değişikliğinden yakınanların değerlendirmeleri vardır. İlk başta uygulamayı çok beğenseniz de sonrasında gri bir renkle ya da turunculaşmayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle bir durum herkes için son derece can sıkıcı olur. Renk değişimi genellikle cilt rengiyle alakalıdır.

Cilt alt rengine göre doğru boya renginin tercih edilmemesi halinde değişim söz konusu olur. Cilt alt tonu sıcaksa boya seçiminin soğuk bir renk olarak yapılması gerekir. Soğuk cilt alt tonlarında ise sıcak boya renkleri seçilmelidir.

Renk değişimi gibi sorunların yaşanmaması için uygulamanın profesyonel bir şekilde yapılması gerekir. Böylece silme yaptırmaya gerek kalmaz. Microblading yaptıranlar yorumları incelendiğinde kalıcılık noktasında şikâyetler göze çarpar. Kaliteli malzemeyle ve uzman bir uygulayıcı ile kalıcılık süresi bir yıla kadar çıkar.

Microblading Fiyatları Ne Kadardır?

Microblading yaptıranlar yorumları sayesinde fiyata ilişkin bilgiler edinebilirsiniz. Microblading İstanbul fiyatları, uygulama merkezine göre değişiklik gösterir. Fiyat önemli bir detay olarak düşünülse de önemli olan kaliteli bir uygulama yaptırmaktır. Gerçekten içinize sinen bir uygulama sayesinde kendinizi daha güzel ve özgüvenli hissedersiniz.

Tecrübesiz güzellik salonları ve kalitesiz malzeme kullanan yerler, fiyatlarını ciddi anlamda ucuz tutabilir. Bu durum size avantajlı gibi görünse de ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmanıza ya da uygulamadan memnun kalmamanıza yol açar. Microblading yaptıranlar yorumları içerisindeki olumsuz değerlendirmeler de kalitesiz uygulamalarla alakalıdır.

İlk olarak fiyata bakmak yerine uygulayıcılar hakkında araştırma yapmalısınız. Uygulayıcının gerekli eğitimleri alıp almadığını anlamak için belgelerini talep edebilirsiniz. Ayrıca yaptıkları uygulamaların öncesi ve sonrası fotoğraflarına da bakabilirsiniz.

Hatalı bir uygulamanın bedeli parayla ölçülemez. Bu nedenle fiyat sizin için bir numaralı kriter olmamalıdır. Her zaman kaliteye önem vermelisiniz. Nailyuba, microblading uygulaması yaptıracağınız en doğru adreslerden biridir. Nailyuba microblading yaptıranlar yorumları içinde yer alan olumlu değerlendirmeler de kalitenin önemli bir göstergesidir. Siz de uygulama için güzellik salonumuzu tercih edebilirsiniz.

WhatsApp
Hemen Ara!